Zašto baš mi?

 

Activity školica je osnovana 2012.godine kao posledica svesnosti u kakvom okruženju i na kakav način su savremena deca počela da rastu i da se razvijaju. Radi želje da pozitivno utičemo na društvo i brigu o najmlađima upustili smo se u avanturu prvenstveno sitnim koracima. Vremenom smo konstantno rasli zbog naše ideje koja je široko prepoznata. Danas brojimo 11 godina postojanja i preko 10 000 zadovoljnih članova.

Igraj se , uči i rasti zdravo

U našoj školici sporta aktivnosti se najvećom merom baziraju na prirodnim oblicima kretanja u koje spadaju trčanje, puzanje, hodanje, bacanje i hvatanje rekvizita, penjanje, guranje, preskakanje. Iste se izvode u cilju postepenog usvajanja više zahtevnih i složenijih oblika kretanja. Sve igre i vežbe se sprovode kroz animaciju kako bi deci bilo što zanimljivije. U sklopu svakog treninga prolazimo kroz segmente vežbi za: oblikovanje tela, jačanje mišića, pravilno hodanje i trčanje, kao i mnoge druge. Sve to prolazimo sa decom kroz razne igre, poligone i sa različitim rekvizitima.

Naš Program

Osnovni program čine dva treninga nedeljno u trajanju od po 60 minuta koji su usmereni na razvoj motoričkih sposobnoti dece, njihove koordinacije, agilnosti, okretnosti, ravnoteže, osećaja položaja u prostoru kao i pozitivnih psihološko-socioloških karakteristika. Jedan od zadataka školice je i stvaranje interesovanja i ljubavi prema sportu i zdravom životu.

Misija školice

Sve više prisutno sedeće ponašanje kao produkt savremenog života nepovoljno utiče na razvoj i zdravlje dece. Sedenje pred televizotom ili gledanje videa su pasivne aktivnosti pri kojima deca ne mogu učiti nove veštine, razvijati mišiće i proširivati komunikacijske sposobnosti. Danas svako treće dete ima problema sa lokomotornim sistemom: ravna stopala, deformitet kičmenog stuba, deformitet grudnog koša i prekomernu telesnu težinu. A između ostalog i problema sa koncentracijom koja se javlja zbog nedovoljne fizičke aktivnosti.

Naša misija je da aktiviramo svu decu, da im prikažemo dobrobit sporta, prenesemo im ljubav prema istom, iskorenimo gore navedene probleme i samim tim poboljšamo njihov kvalitet života.

activity centar

Želite da se Vaše dete razvija na pravilan način?

,,Zadovoljstvo nam je što od samog početka sarađujemo sa školicom sporta "Activity". Profesionalni i ozbiljni, a svakom detetu pristupaju individualno. Trener posvećen, šta možemo drugo da poželimo za svoju decu? Radujemo se svakom susretu!"

Vrtić Dečija palata

,,Zahvaljujući školici sporta "Activity", deca našeg vrtića su razvila interesovanja i ljubav prema zdravom životu i sportu kroz različite aktivnosti koje smo realizovali u višegodišnjoj saradnji. Posebno mesto u srcu naše dece zauzima super junak Activman!"

Vrtić Moj Montessori

Sa "Activity" školicom sarađujemo dugi niz godina. Tokom svih saradnji su pokazali veliku profesionalnost u organizaciji kao i veliku stručnost trenerskog tima! Deca vole da idu u školicu sporta i rado se prijavljuju. Saradnici u okviru školice su inovativni i vrlo obazrivi prema deci, poštovajući njihove želje i potrebe."

Vrtić Mačak Garfild

Naša saradnja sa Activity školicom traje već sedam godina i možemo sa zadovoljstvom da kažemo da imamo izuzetno pozitivna i divna iskustva. Imamo priliku da sarađujemo sa stručnim i predanim trenerima koji su izuzetno posvećeni deci. Veoma su ljubazni, strpljivi i puni energije. Njihova stručnost i sposobnost da decu motivišu na zabavan način su zaista impresivni. Deca se uvek raduju i uživaju u svakom treningu. Activity školica je pravo mesto za decu da razviju svoje sportske veštine, ali i da se zabave pre svega.

Vrtić Bambi i drugari

Kroz vežbe oblikovanja, poligone spretnosti, i druge dečije igre, poboljšava se motorika i spretnost deteta što utiče povoljno na osećaj sigurnosti i samopouzdanja. Takmičenja, timski zadaci i samo funkcionisanje u grupi, razvijaju takmičarski duh, ali utiču i na socijalizaciju ličnosti dete lakše komunicira u društvu i lakše stiče nove prijatelje. Ovaj aspekt posebno je važan za mališane koji su pomalo stidljivi. Saradnja sa školicom sporta Activity doprinela je da stidljiva deca to ne budu. Hvala drugarima iz školice sporta na profesionalnom radu i posvećenosti svakom detetu.

Vrtić Koloseum

Kontaktirajte nas