064/27 48 571 vlada156@hotmail.com

ZABAVNA , KREATIVNA I EDUKATIVNA APLIKACIJA. 

activman app

Učimo uz igru

Activman app

Nek se vaša deca zabave sa našim super junakom. Activman app za cilj ima da uz pomoć igre vašu decu zabavi , aktivira i nauči.Uz našu edukativnu aplikaciju za decu takodje imate mogućnost da osvojite brojne nagrade. U samo nekoliko lakih koraka registrujte se na aplikaciji , neka se vaše dete edukuje i zabavlja u isto vreme sakupljajući poene koje pretvarate u vredne nagrade koje smo pripremili za vas u saradnji sa našim partnerima.

Registrujte se na Activman app

Preuzmite aplikaciju sa Play ili App stora i za samo par minuta se registrujte. Aplikacija će vam ponuditi jedan od 3 nivoa registracije koji zavisi od uzrasta vašeg deteta. Trudili smo se da za svaki uzrast prilagodimo edukativne igrice i kvizove.

activman app
activman nagrade

Neka zabava počne

Nakon registracije profila , svakoga dana vaše dete imaće kreativni program koji se sastoji od IGRICE , EDUKATIVNOG KVIZA i VIDEO IZAZOVA. Rešavajući dnevne zadatke dete sakuplja nagradne poene koje kasnije pretvarate u nagrade. Nije li to super cool

Pratite ranglistu

Pratite rang listu osvojenih poena vašeg deteta kao i ukupni njegov skor. Sve zavisi samo od vaše tj AKTIVNOSTI vašeg deteta. Jer najaktivnije nagradjujemo super nagradama. Posebno pažnju posvetite našim edukativnim pitanjima i dnevnim izazovima koji nose i najviše poena.

activman app
activman nagrade

Zamenite poene za nagrade

Informacije o rang listi i nagradama naćićete na profil stranici aplikacije. Ako imate dovoljan broj poena za neku od naših nagrada jednostavo samo aplicirajte klikom na dugme AKTIVIRAJ NAGRADU unesite vase podatke u tražena polja , a neko iz našeg tima će vas kontaktirati kako bi vam dao više informacija kako preuzimate vaučer za nagradu. 

Zvuči zabavno 

Neka se vaši klinci zabavljaju i uče u isto vreme . ACTIVMAN vas poziva na svakodnevno druženje. Klikom na dugme preuzmite aplikaciju.

(064) 27 48 571

vlada156@hotmail.com

PRIJAVITE VAŠE DETE

Popunite online prijavu i prijavite vaše dete za neki od naših programa.

9 + 9 =

Call Now Buttonpozovite nas