NOVO – ACTIVMAN APP

ZABAVNA, KREATIVNA I EDUKATIVNA APLIKACIJA

UČIMO UZ IGRU

ACTIVMAN APP

Nek se vaša deca zabave sa našim super junakom. Activman app za cilj ima da uz pomoć igre vašu decu zabavi , aktivira i nauči.Uz našu edukativnu aplikaciju za decu takodje imate mogućnost da osvojite brojne nagrade. U samo nekoliko lakih koraka registrujte se na aplikaciji , neka se vaše dete edukuje i zabavlja u isto vreme sakupljajući poene koje pretvarate u vredne nagrade koje smo pripremili za vas u saradnji sa našim partnerima.

POKRENI ACTIVMAN APP

Preuzmite aplikaciju sa Play ili App stora i uplovi u Activman svet zabave i edukacije. Activman će vam ponuditi otkljucan i zakljucan deo aplikacije za koji cete morati da se registrujete u samo par minuta. Uzivajte u besplatnim igricama, activman dnevnim izazovima ,najnovijim informacijama i nagradnim programom. 

NEKA ZABAVA POČNE

Nakon registracije profila , svakoga dana vaše dete imaće kreativni program koji se sastoji od EDUKATIVNOG KVIZA, IGRICA i VIDEO IZAZOVA . Rešavajući dnevne zadatke dete sakuplja nagradne poene koje kasnije mozete pretvarati u razne nagrade. Nije li to super cool

PRATITE RANGLISTU JER POENI DONOSE NAGRADE

Pratite rang listu osvojenih poena vašeg deteta kao i ukupni njegov skor. Sve zavisi samo od vaše tj AKTIVNOSTI vašeg deteta. Jer najaktivnije nagradjujemo super nagradama. Posebno pažnju posvetite našim edukativnim pitanjima i dnevnim izazovima za najmladje , jer zapravo samo oni donose poene. Cilj nam je da se deca uz našu app zabave ali i nauče nešto.

Informacije o nagradama naćićete na naslovnoj stranici aplikacije. 

Sa sve ostale informacije posetite nasu stranicu o pravilima prvatnosti

Pozovi nas