PENA PARTY

 

Pena party je idealan izbor za sve vrste proslava, od dečijih rođendana i porodičnih okupljanja za sve generacije pa sve do team buildinga i drugih posebnih prilika. Dostupna na svim željenim lokacijama, u prirodi ili u gradu. Najuzbudljivija avantura sa muzikom je svaka proslava koja ima i pena party tako da ne propustite svoju priliku za zakazivanje! Osmeh na licu svakoga u peni je zagarantovan.

skolica sporta

"Izbor je pao na Activity tim i njih vam preporučujemo jer prave sjajnu atmosferu. Igre se oslanjaju na sport, ali pored toga što su takmičarske uvek budu zabavne i interesantne deci!"

@vlada_ljuba

"Do sada nikada ništa slično nismo videli. Deci su držali pažnju sve vreme, a nama dozvolili da se opustimo zahvaljujući njihovoj celokupnoj organizaciji!"

@decurliija

"Activity rođendani podstaći će decu na interakciju i učiniti da rođendan bude nezaboravan, razdragan i dinamičan!"

@igranje_sa_kikanima

"Nedavno smo organizovali nezaboravan porodični dan u našoj fabrici u Šapcu. Ovo je bila prilika za puno smeha, igre i zabave za sve naše zaposlene i njihove porodice. Hvala Activity-ju na podršci i sjajnoj organizaciji."

@mlekara.sabac

"Želim da podelim sa vama koliko divno deca mogu da se zabave, kada su pravi ljudi u organizaciji. Jaaako je lepo bilo i deca su vrištala od sreće u glas govoreći: Najbolji rođendan ikada! Moja iskrena preporuka od srca je ova ekipa mladih, pozitivnih i posvećenih ljudi!"

@diline_kids

Kontaktirajte nas