Sportska Animacija

Sportska animacija je pun pogodak da bi rođendan Vašeg deteta ostao nezaboravan. Zabava je zagarantovana jer prati rast Vašeg deteta – sportske i štafetne igre, ali i one igre takmičarskog duha propraćene animacijom i dobrom muzikom je upravo ono što je potrebno svakom detetu prilikom razvoja. Deca su puna energije pa je ovakva vrsta rođendana idealan vid zabave, isto tako je sjajno rešenje i za onu malo stidljiviju decu.

Animacija može biti održana napolju ili u zatvorenom prostoru (igraonici ili Vašem stanu, kući, restoranu). U zavisnoti od vremenskih uslova, Vaše zamisli i želja, naš tim animatora je spreman da odgovori na svaki Vaš zahtev i upotpuni rođendan svakog deteta!

Za bolji uvid celog programa i rada Activity tima možete pogledati naše slike i snimke kako preko sajta, tako i sa naših Instagram profila – samo jedan klik Vas deli od potpunog doživljaja atmosfere. Mada nas za to ipak bolje pozovite i lično se uverite!

"Izbor je pao na Activity tim i njih vam preporučujemo jer prave sjajnu atmosferu. Igre se oslanjaju na sport, ali pored toga što su takmičarske uvek budu zabavne i interesantne deci!"

@vlada_ljuba

"Do sada nikada ništa slično nismo videli. Deci su držali pažnju sve vreme, a nama dozvolili da se opustimo zahvaljujući njihovoj celokupnoj organizaciji!"

@decurliija

"Activity rođendani podstaći će decu na interakciju i učiniti da rođendan bude nezaboravan, razdragan i dinamičan!"

@igranje_sa_kikanima

"Nedavno smo organizovali nezaboravan porodični dan u našoj fabrici u Šapcu. Ovo je bila prilika za puno smeha, igre i zabave za sve naše zaposlene i njihove porodice. Hvala Activity-ju na podršci i sjajnoj organizaciji."

@mlekara.sabac

"Želim da podelim sa vama koliko divno deca mogu da se zabave, kada su pravi ljudi u organizaciji. Jaaako je lepo bilo i deca su vrištala od sreće u glas govoreći: Najbolji rođendan ikada! Moja iskrena preporuka od srca je ova ekipa mladih, pozitivnih i posvećenih ljudi!"

@diline_kids

Kontaktirajte nas