Dešavanja za decu u Beogradu

Activity centar  sa ponosom predstavlja svoj novi projekat – aplikaciju KUDA SA DECOM i istoimeni portal koji su namenjeni roditeljima dece do 12 godina, koji žele da iskoriste najbolje što Beograd pruža najmlađim Beograđanima.

Projekat Kuda sa decom je nastao uviđanjem potrebe mnogo roditelja da bolje organizuju svoje vreme sa decom, a da pritom zadovoljavaju i njihove realne razvojne potrebe.

Zahvaljujući praktičnoj mobilnoj aplikaciji svaki roditelj (kao i baka, deka, tetka, bebisiterka) imaće sve relevantne informacije o aktuelnim zabavnim, sportskim, obrazovnim i kulturnim dešavanjima za decu u Beogradu. I to sve u skladu sa ličnim potrebama i afinitetima.

Aktiviranjem aplikacije KUDA SA DECOM, korisnik ostavlja svoje kriterijume za izbor željenih aktivnosti putem ulaska na aplikaciju, ali i putem dnevnih notifikacija na mobilnom telefonu.

Zašto je aplikacija KUDA SA DECOM potrebna svakom roditelju?

Aplikacija KUDA SA DECOM omogućava:

  • Pregled aktivnosti za decu u svim beogradskim opštinama u skladu sa izabranim kriterijumima i na željenim lokacijama
  • Mogućanost za lako ostvarivanja kontakta sa željenim ugostiteljskim objektom, kulturnom ili sportskom ustanovom
  • Brzo i lako bukiranje mesta u velikom broju ugostiteljskih i drugih objekata
  • Pouzdano informisanje o cenama, akcijama i posebnim događajima pojedinačnih ugostiteljskih objekata /kulturnih /sportskih ustanova
  • Blagovremeno informisanje o javnim dešavanjima za decu u Beogradu
  • Informisanje o dostupnosti parkinga pojedinačnih ugostiteljskih objekata
  • Mogućnost za ocenjivanje rada ugostiteljskih objekata (igraonica, rođendaonica, restorana sa odeljkom za decu), kao i mogućnost da se vidi kako su drugi roditelji ocenili različite sadržaje za decu.
  • Pregled svih karakteristika ugostiteljskih, sportskih i kulturno-obrazovnih objekata, veličina, cene, dostupnost parkinga, dostupnost animatora i edukatora
  • Da nikada ne propustite važne dogažaje i kreirate nezaboravna sećanja sa svojom decom!

Na primer mama Marija sa Zvezdare, sa sinom od 7 godina i ćerkom od 3 godine u pravom momentu dobija informacija gde trenutno može da ide sa decom kada ih nakon posla pokupi iz vrtića: igraonice u blizini koje imaju parking, link ka biletarnici dečijeg pozorišta da kupi kartu za predstavu koju mogu da gledaju oba detata, a zatim da sa prijateljicom ode na večeru i druženje dok im se dece igraju u restoranu koji ima odeljak za decu).

Sve to u skladu sa željenom rutom kretanja i finansijskim okvirima porodice.

Rezultat je izvanredan – više kvalitetnog vremena za decu, bolja organizacija vremena i budžeta za roditelje!

Kontaktirajte nas