Najvažniji kriterijum po kojem vrednujemo svoj rad jeste osmeh dece kada odlaze sa treninga. Za skoro 10 godina našeg rada, preko 5000 mališana svojim osmehom uticalo je na naš rad, a školica sporta Activity Centar na njihovo kasnije opredeljenje za konkretan sport kojem će se posvetiti i za razvoj navike i sklonosti ka zdravom stilu života.

Da, mnoštvo je zdravstvenih i socijalnih benefita školice sporta u najmlađem uzrastu kod dece zbog kojih roditelji biraju našu školicu sporta, ali ćemo u ovom tekstu izdvojiti pet osnovnih razloga koji su važni našim mališanima i zbog kojih nasmejani odlaze sa našeg sportića.

Igre su zanimljive i raznolike

Deca su po prirodi radoznala i njihova pažnja je usmerena ka onome što je drugačije i zanimljivo. Iz tog razloga, naši treninzi su svaki put drugačiji i drže konstantnu pažnju klincima. Monotonija nije naša priča! ☺️

Veliki broj novih drugara

Svako dete je druželjubivo, pitanje je samo da li je pronašlo društvo koje mu odgovara. U našoj školici neutrališemo različitosti i „spajamo nespojivo“, tako da se klinci kroz sport i igru zbližavaju i stvaraju prava, lepa, dečija prijateljstva.

Takmičenja između ekipa su uzbudljiva

Timovi su sjajan način da dete ispolji svoje kvalitete, da se poistovećuje sa drugarima, da im pomaže i da shvati šta su zajednički ciljevi. Niko ne voli da gubi, ali kroz timske igre učimo da se nosimo i sa pobedama i sa porazima i da poraz prihvatamo kao sastavni deo igre.

Nove priče za prepričavanje roditeljima

Svi klinci obožavaju da prepričaju mamama i tatama šta im se to novo i zanimljivo desilo danas. Sportić je pravo mesto i nepresušan izvor novih dogodovština i priča.

Žele da budu kao Activman

Naši treneri su inspiracija, slika i prilika zdravog i jakog uzora koji decu bodri, uči i podstiče da svakoga dana budu bolji i jači. Svako od njih dobija priznanje u vidu diplome, koje ih motiviše da se još više trude, kako bi i oni bili Activman. Tako se u našoj grupi može naći Activko (deca od 3 do 5 godina), Activiša (deca od 5 do 6 godina) i Activman (deca od 6 do 8 godina). Naš cilj je buđenje i održavanje motivacije da postanu Activman, odnosno pravi mali snagatori koji vole zdrav i aktivan način života.

* Pridružite nam se na Play Store i App Store mobilnoj aplikaciji Activman na kojoj možete pronaći mnoštvo igrica i zabavnog sadržaja za Vaše mališane!

Kada su deca mala, ona još uvek ne znaju kojim sportom žele da se bave i ka čemu imaju najviše sklonosti. Naši sportići usmereni su na to da dođemo do ovog važnog odgovora i što je još bitnije – da ih spremimo za ovu važnu odluku i probudimo kod njih ljubav ka sportu.

Našu školicu sporta možete pronaći na sedam lokacija u Beogradu, a ako niste sigurni da li je ovo dobra prilika za Vašeg mališana – dođite na besplatan promo čas i dozvolite nam da Vas uverimo u suprotno! ☺️

Vidimo se!

Activman

Pozovi nas