Aerobic i zumba

ZUMBA

Terimini: utorak i četvrtak u 20:15h i subota u 11h

Zumba, plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svet, munjevitom brzinom ulazi u sve više fitness centara u Srbiji i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima.

Na prvi pogled, još jedna u nizu vrsta aerobica, ali ako zavirimo ispod površine videćemo velike razlike između Zumbe i aerobic programa. Muzika, koraci i koreografija su tri elementa koja zajedno čine Zumba program jedinstvenim i revolucionarnim u fitness svetu a time i drugačijim od aerobic programa. Sva tri elementa Posebno nisu jedinstveni, ali njihova kombinacija stvara poseban, novi i dinamičan fitness doživljaj!

Cenovnik:

- - - Mesečna članarina 2.000 dinara - - -

Aerobik

Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri i vežbanju – sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe, a uz to ćete i bolje izgledati, odlično se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tela.

Pored toga što se ovakvim vežbanjem aktiviraju mišići celog tela, velika pažnja se pridaje upravo estetski najugroženijim delovima tela, kao sto su zadnjica, butine i stomak.

Osećaj na treningu ja kao da ste u klubu gde djuskate uz dobre latino ritmove i nemate osecaj bilo kakvog napora.

Dobar trening sadrži osim dobre muzike i koreografija: osmeh vežbača, buku (dosta buke) koju naravno proizvode vezbači, dobru energiju.

Zaključak: zumba je sve samo ne dosadan aerobic trening, zumba je program gde se uz zabavu troše kalorije, na zumba treningu vam radi svaki mišić a da to ni ne osetite.

Aerobik

Zato sada spremite se za trening, ponesite osmeh i zumbajte. Za dobar osećaj i dobru energiju ne brinite to dolazi u paketu sa zumba treningom.

Dodjite da zumbamo zajedno, dodjite i osetite zumba čaroliju.