Aerobic i zumba

AEROBIK

Termini: ponedeljak, sreda i petak u 20:15h

Aerobik predstavlja dinamičan fitnes program, visokog intenziteta koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija.

Efikasno utiče na: jačanje i toniziranje mišića, sagorevanje masnih naslaga, povećanje snage i izdržljivosti, oblikovanje celokupne muskulature i poboljšanje opšte fizičke kondicije.

Svaki trening je drugačije osmišljen i time sprečava rutinu i jednoličnost. Kombinuju se različitih fitnes programi (u zavisnosti od dana u nedelji): hi-low, tae bo, step workout kao i korišćenje različitih rekvizita.

Obavezan deo časa jeste zagrevanje čitave muskulature, odakle se prelazi na vežbe kojima aktiviramo više grupa mišića istovremeno, kroz veliki broj ponavljanja prvenstveno mišice gluteusa, nogu i stomaka.

Najčesća kombinacija su čučnjevi ili iskoraci sa nekom od vežbi za ruke, nakon čega sledi intenzivan kardio deo, koji može biti koreografisan ili osmišljen kao hi impact trening sa skokovima, poskocima i trčanjem u mestu.

Potom se prelazi na statične vežbe bez skakanja i vežbe za jačanje trbušnih i ledjnih mišica, i na kraju, rastezanje i opuštanje.

Cenovnik:

- - - Mesečna članarina 2.000 dinara - - -

Aerobik

Dinamika realizacije programa je tri puta nedeljno u sali, u trajanju 60 minuta.

Treninzi aerobika i zumbe se održavaju samo na lokaciji 1.

ulica Stevana Sinđelića 2 - ugao sa ulicom Kralja Petra prvog - Kaluđerica, Zvezdara, Beograd, Srbija